Arbeidsrecht

Juridisch advies

Geert kwam bij KrachtWerkt terecht via internet, omdat hij juridisch advies wilde over de re-integratie bij zijn werkgever die wat moeizaam verliep. Eerst kreeg hij contact met Maarten, die zijn situatie in kaart bracht. Vervolgens nam Jacqueline het stokje over en heeft zij Geert geadviseerd.

Geert:
“Mijn ervaring met KrachtWerkt was zeer positief, met name de korte lijnen en duidelijke communicatie. Ik hoefde niet via een telefoniste een afspraak te maken, maar kon Jacqueline rechtstreeks bereiken, via app, mail of telefonisch.
De afspraken waren lekker snel, zeker ook toen er met de werkgever overlegd moest worden. Vervolgens was de terugkoppeling en het advies helder. De nazorg (belangstelling nadat ik ondertekend had) kon ik erg waarderen.
Ik vond het ook erg fijn dat ze telkens duidelijk aangaf dat het geen probleem was als er extra toelichting of advies nodig was. Voor mij was het toch onbekend terrein en dan is het heel fijn als een deskundig iemand je hiermee helpt.”

Het is van groot belang voor een cliënt om te weten wat de rechten en plichten zijn en welke opties er zijn. Zo kan een cliënt op een zorgvuldige manier keuzes afwegen.
Naast de wettelijke regels is het hierbij erg belangrijk om vooral op een praktische manier om te gaan met de wensen van de cliënt en hoe dit zo goed mogelijk te realiseren is.

Uiteindelijk hebben we in deze kwestie goede afspraken kunnen maken over de beëindiging van het dienstverband en kan Geert weer mooie stappen zetten richting de toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook juridisch advies over re-integratie of het beëindigen van een dienstverband? Neem dan gerust contact op met ons. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Stel je vraag aan Marloes