Opstellen VSO

G: “Ik heb de hulp van Maarten ingeschakeld voor het opstellen van een vaststellingsovereenkomst (VSO) in verband met ontslag met wederzijds goedvinden. Dankzij het kundige advies van Maarten heb ik zonder problemen afscheid kunnen nemen van mijn werkgever. Ook heeft dit geresulteerd tot een optimale financiële vergoeding. De dienst en service van KrachtWerkt heb ik dan ook als zeer prettig en deskundig ervaren. Ik kwam bij KrachtWerkt terecht op aanraden van familie, die dezelfde ervaring met KrachtWerkt hebben. Ik zal Maarten en KrachtWerkt dan ook zeker aanbevelen bij anderen.”

In deze situatie onderzocht Maarten wat het doel van de cliënt was en kwam al snel tot de conclusie dat dit het beëindigen van het dienstverband was, met wederzijds goedvinden. Vervolgens analyseerde hij hoe de situatie tussen de werknemer en zijn werkgever was en schreef hiervoor de werkgever aan met daarbij het standpunt van de werknemer. Ook onderzocht hij hierbij hoe de werkgever over dit standpunt dacht. Vervolgens onderhandelde Maarten namens de cliënt met de werkgever en stelde vervolgens een vaststellingsovereenkomst op. Naderhand neemt Maarten nog contact op met de cliënt om het afhandeltraject goed te laten verlopen.

Wil jij ook juridisch advies over het beëindigen van een dienstverband of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst? Neem dan gerust contact op met Maarten. Hij geeft je graag het juiste advies en begeleid je bij het gehele traject.

Stel je vraag aan Marloes