Arbodienst

Graag wil ik iets vertellen over de werkzaamheden die KrachtWerkt voor ons bedrijf, Kip Installatietechniek verricht en wat ons dat oplevert. Wij zijn een installatiebedrijf in Oldenzaal met een hele stabiele groep medewerkers. Mensen beginnen vaak jong bij ons en blijven in de meeste gevallen gelukkig lang bij ons werken en een aantal gaat nu richting hun pensioen.

Een paar jaar geleden hebben wij binnen ons bedrijf het speerpunt Duurzame inzetbaarheid breed opgepakt. Er dienden zich bij een paar mensen wat fysieke problemen aan en via VIT ( Sandra Engelbertink begeleidde mij in dit proces), kwam ik op het spoor van ergotherapie door Rosanne Veld van KrachtWerkt. We konden direct gebruik maken van haar handige en bruikbare informatie.

Rondom de Duurzame inzetbaarheid heeft KrachtWerkt meerdere workshops gegeven tijdens onze toolboxmeetings. KrachtWerkt breidde haar werkzaamheden op dat moment uit en zij hebben de rol van casemanager, de hele begeleiding van een ziektemelding en opvolging van mij overgenomen. Onze medewerkers kunnen ook (preventief) hun vragen stellen richting ergotherapie.

In een hele drukke periode was en is dat een uitkomst! Het prettige is dat we veelvuldig persoonlijk en/ of telefonisch contact hebben met elkaar zodat we altijd op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. De lijntjes zijn en blijven zo heel kort en dat schept veel duidelijkheid. Ook op het juridische vlak kunnen wij een beroep doen op de know how van de specialisten van KrachtWerkt.

Wij als Kip Installatietechniek hebben heel veel aan het werk dat KrachtWerkt voor ons verricht. Ik kan dit ieder bedrijf aanraden.

Stel je vraag aan Marloes