Arbeidsrecht

Beëindiging dienstverband

A: “Ik kwam bij KrachtWerkt terecht omdat ik op zoek was naar juridische ondersteuning bij de ontstane situatie op mijn werk. Maarten heeft mij hierbij erg goed geholpen. Hierdoor ben ik op een goede manier weggegaan bij mijn werk en heb ik het goed af kunnen sluiten. Daarnaast vond ik de professionele aanpak van Maarten en zijn kundigheid daarbij erg prettig. Ook vond ik het fijn dat hij altijd klaarstond en snel reactie gaf op mijn vragen.
Hierdoor kreeg ik nog meer vertrouwen in Maarten en het traject. Maarten wees mij op de mogelijkheden die ik had, gaf hierover een goed advies, maar liet de keuze volledig aan mij over en respecteerde dit ook. Kortom, ik zou iedereen aanraden om voor juridisch advies bij KrachtWerkt aan te kloppen.”

In deze situatie onderzocht Maarten eerst wat het doel van de cliënt is en wat zij graag zou willen bereiken met behulp van Maarten. Vervolgens analyseert hij hoe de situatie tussen de werkgever en de werknemer is. Aan de hand van opgevraagde stukken bespreekt hij wat vervolgens de mogelijkheden zijn.

In overleg met de cliënt schrijft hij vervolgens de wederpartij aan en bespreekt daarbij het standpunt van de cliënt. Ook vraagt hij aan de wederpartij hoe die hierover denkt. Vervolgens start hij hierop aansluitend de onderhandelingen namens de cliënt met als doel een resultaat naar tevredenheid van de cliënt.

Juridisch advies van KrachtWerkt?

Heb jij ook juridisch advies nodig voor het eventueel beëindigen van een dienstverband? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn in jouw situatie? Neem dan contact op met Maarten Elferink, jurist arbeidsrecht. Hij onderzoekt graag wat hij voor jou kan doen.

Stel je vraag aan Marloes