Overstappen van arbodienst of verzuimbegeleider? Zeg je contract op vóór 1 oktober

Denk jij erover na om te wisselen van arbodienst of verzuimbegeleider? Dan is het belangrijk om te weten dat je vóór 1 oktober het huidige contract dient op te zeggen. De meeste arbodiensten laten namelijk de nieuwe contracten per 1 januari weer ingaan. Mocht je niet tevreden zijn over je huidige arbodienst, dan is dit een goed moment om over te stappen. Je voldoet dan namelijk aan de contractuele opzegtermijn van drie maanden.

Arbodienstverlening van KrachtWerkt

Wist je dat KrachtWerkt een arbodienstverlener is? Door onze kennis en ervaring in de zorg gecombineerd met onze juridische achtergrond, kunnen wij werkgevers een unieke arbodienstverlening bieden. Wij richten ons met onze arbodienstverlening op bedrijven in Oost-Nederland.

Wat bieden wij als arbodienstverlener?

Wij zijn een laagdrempelige organisatie die graag meedenkt met de werkgever en zijn situatie. Dit houdt in dat wanneer er sprake is van verzuim of dreigend verzuim wij de werkgever kunnen adviseren over de diverse mogelijkheden. Wij kunnen de zieke werknemers begeleiden en de verzuimbegeleiding op ons nemen. Tevens bieden wij ondersteuning bij de re-integratie. Wij wijzen de werkgever op eventuele verzuimrisico’s die wij signaleren en wijzen daarop aansluitend op de preventieve maatregelen die genomen kunnen worden. Ook kunnen wij ondersteuning bieden bij het opstellen en doorvoeren van een gezondheidsbeleid.

Waarom overstappen naar arbodienstverlening van KrachtWerkt?

  • Persoonlijke aandacht met fysieke contactmomenten
  • Vast aanspreekpunt/contactpersoon uit de regio
  • Specialisten met een medische achtergrond
  • Contract met een bedrijfsarts
  • Arbeidsrechtelijke begeleiding
  • Laagdrempelige organisatie

Keuze uit diverse pakketten

Wij bieden vanuit onze arbodienstverlening verschillende pakketten, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit het basispakket waarin de basis vergoed wordt en waarin meegedacht wordt in het kader van preventie en duurzame inzetbaarheid. Of een pakket op maat, compleet afgestemd op de werkgever en zijn werknemers. En daarnaast kan er ook gekozen worden voor een aanvullend juridisch pakket.

Wil jij graag meer weten over onze arbodienstverlening?

Wil jij weten wat KrachtWerkt voor jou en je werknemers kan betekenen? Of wil je graag meer informatie over de  pakketten die wij aanbieden? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via 088 – 5014302. Dan komen wij graag de mogelijkheden met jou bespreken.

Stel je vraag aan Marloes